• Slow Fashion

    Een concept gebaseerd op de filosofie dat mode langzaam en toch kleurrijk moet zijn. We ontwerpen en maken op zichzelf staande stukken en lanceren ze als een enkele Affêre. We droppen een enkel stuk dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is en lanceren deze als verschillende Affêres, elk met hun eigen verhaal, persoonlijkheid en productie. Het resultaat is een concept zonder overproductie, zonder noodzakelijke uitverkoop en zonder standaard buy-in cyclus. Dit is beter voor het milieu en laat een kleinere voetafdruk achter.

  • Concept

    We champion kindness and compassion.  And welcome all types of bodies and minds. Affêre is a brand that has some very important work ethics that listen to the name of: appreciation, transparency, elegant, women-friendly, timeless, fun, limited, exclusive, genderless and colourful.

  • Europees gecertificeerde ateliers

    Duurzaamheid speelt een grote rol. Ons bijzondere exclusieve concept nodigt uit tot een nieuwe manier van mode doen. We willen dat al onze stoffen van traceerbare oorsprong zijn en streven er alleen naar om milieuvriendelijk karton/papier te gebruiken voor alle doeleinden, van schoenendoos tot hangtags. We zoeken naar biologische stoffen en vervoeren goederen en mensen op de meest duurzame manier. We hebben een visie op de lange termijn die moet worden gedeeld en, nog belangrijker, moet worden doorgegeven.

newsletter

subscribe for early access