OUR STORE IS CLOSED AND WE WILL BE BACK WHEN THE FEBRUARY SUN HITS THE SKY

Play Around

Life is fun. Don’t be so serious.

Stay young. 
Enjoy the little things. 
Make jokes. Be creative. Stay as happy as a kid. 

Be playful. Be you. Be Nice.

 • Ladies First

  Op zoek naar iets standaards? Dan ben je hier aan het verkeerde adres! 

  Wij zijn stout. Wij durven risico's te nemen. Wij zijn niet standaard, wij onderscheiden ons. Gedurfd, onbevreesd met een twist. 

  Living on the edge. Are you ready for your first Affêre?

 • Slow Fashion

  Een concept gebaseerd op de filosofie dat mode langzaam en toch kleurrijk moet zijn. We ontwerpen en maken op zichzelf staande stukken en lanceren ze als een enkele Affêre. We droppen een enkel stuk dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is en lanceren deze als verschillende Affêres, elk met hun eigen verhaal, persoonlijkheid en productie. Het resultaat is een concept zonder overproductie, zonder noodzakelijke uitverkoop en zonder standaard buy-in cyclus. Dit is beter voor het milieu en laat een kleinere voetafdruk achter.

 • Europees gecertificeerde ateliers

  Duurzaamheid speelt een grote rol. Ons bijzondere exclusieve concept nodigt uit tot een nieuwe manier van mode doen. We willen dat al onze stoffen van traceerbare oorsprong zijn en streven er alleen naar om milieuvriendelijk karton/papier te gebruiken voor alle doeleinden, van schoenendoos tot hangtags. We zoeken naar biologische stoffen en vervoeren goederen en mensen op de meest duurzame manier. We hebben een visie op de lange termijn die moet worden gedeeld en, nog belangrijker, moet worden doorgegeven.

 • Evi

  Evi is ontworpen en handgemaakt in Italië. Een klassiek en tijdloos muiltje geschikt voor elke aangelegenheid. Of je nu een spannende trip maakt of elegant achter je bureau zit, Evi doet het voor je.

 • Evi

  Het muiltje heeft leren buitenzolen geïnjecteerd met een rubber detail in de hiel voor extra grip en een langere levensduur. Het is een standaard maatboog. Tussen twee maten in of bredere voeten? Dan raden we aan om een ​​maatje groter te nemen.