about

Opgericht in 2022 - door Yoeki de Bree - is Affêre het modemerk van de nieuwe generatie dat de traditionele manier van denken aan de kant zet.

Een merk dat niet alleen zorgt voor zijn eindproducten, maar ook voor het hele productieproces.

Na jarenlange ervaring in de mode-industrie en geïnspireerd door de vele verschillende culturen die ze gedurende haar hele leven heeft bezocht, besloot Yoeki dat ze het anders wilde doen en een modemerk wilde beginnen met een eigen concept, in plaats van de massa te volgen.

We ontwerpen en creëren op zichzelf staande stukken en lanceren ze als een enkele Affêre. We werken met allerlei materialen en beperken ons niet tot één soort mode. We hebben een 'planet first'-mentaliteit en de ambitie om goed te doen. Affêre is seizoenloos en voor iedereen.

Onze eerste Affêre Evi is een extraverte, zelfontworpen prêt-à-porter. Een 100% handgemaakte Italiaanse leren schoen. De perfecte balans tussen pasvorm en kleur volgens het Affêre-concept; hoge kwaliteit, beperkte hoeveelheden.

Ten slotte is Affêre een merk met een aantal zeer belangrijke werkethieken die luisteren naar de naam: waardering, transparantie, elegant, vrouwvriendelijk, tijdloos, leuk, beperkt, exclusief, genderloos en kleuren.